fbpx

Corona gooit Chantal Magazine om

Wat een paar maanden geleden nog zo´n goed idee leek is plotseling ondenkbaar. Chantal Magazine heeft begin dit jaar flink geinvesteerd in het organiseren van leuke aanbiedingen voor lezeressen. Van bijzondere dagjes uit tegen gereduceerd tarief, leerzame taalreizen, het schrijven van thema artikelen over bepaalde landen. Zo hadden we onder meer interessante reizen uitgezet naar Engeland, India & Noorwegen die bij geen enkele reguliere aanbieder vindt. Maar Corona heeft ook bij ons roet in het eten gegooid. De verwachting is dat we de daar wanneer de situatie weer veilig is wel op terugkomen maar voor nu wordt de categorie Erop uit on hold gezet. Was het nu net jouw favoriete onderdeel? Vergeet dan niet om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Chantal Magazine.

Thuis met het coronavirus in Nederland

Toch zien we het bij Chantal Magazine positief in. Er is nog genoeg om over te schrijven. Onderwerpen waarmee we de lezeressen willen helpen om deze moeilijke tijd goed door te komen. Zo hebben we diverse boeken op de plank liggen die uitgeverijen ons hebben gestuurd waarvan wij denken dat deze jullie interesse zeker zal wekken. Boeken over hoe je als indvidu maar ook als gemeenschap met deze crisissituatie om kunt gaan. Maar we houden ook van wat luchtigheid. Zo komen er verhalen van vrouwen van Nu. Zowel persoonlijke verhalen van onze eigen lezeressen maar ook in boekvorm. De artikelen in de categorie Doe-het-zelf doen het erg goed, zo is gebleken. Daar zullen we dan ook zeker mee doorgaan. Al zal dat soms behelpen zijn.

Cursus Schilderen met Hart en Ziel

Verder werken we hard aan een buitengewoon interessante cursus hier op Chantal Magazine. Nu we met z’n allen zoveel mogelijk binnen blijven is dat een perfect momet om een oude passie nieuw leven in te blazen of eindelijk te doen wat je altijd al had willen doen. Zo kwamen we op het idee om de Cursus Schilderen met Hart & Ziel van Iris Boonstra aan te bieden aan onze lezeressen. Deze verschijnt naar verwachting begin april hier op de site. Wanneer dit positief wordt ontvangen willen we onderzoeken of er meer cursussen zijn die aansluiten bij onze doelgroep. Zo komen we deze donkere maanden uit onze geschiedenis samen vast en zeker goed door.

Cursus moeiteloos schilderen met hart & ziel - Chantal Magazine

Toen ik zelf begon met schilderen, was dat iets wat ik al heel lang wilde doen. Ik voelde al jaren het verlangen om mezelf te kunnen uitdrukken in verf en kleur. Om op doek te zetten wat er leeft in me, mijn unieke kijk op dingen te laten zien.
Uit onzekerheid stelde ik het uit, tot ik op een moment vast liep in een burnout. Ik besloot me op te geven voor een eendaagse workshop en ondanks de zware periode waar ik in zat, maakte het me ongelooflijk blij.  Iris Boonstra

Jouw verhaal in Chantal Magazine zien?

Heb jij nu zelf ook een verhaal dat wel eens verteld mag worden. Een verhaal waarin je jouw eigen emoties niet uit de weg gaat. Waarmee je laat zien hoe je wat jou is overkomen hebt om gebogen in een waardevol leermoment dat jouw persoonlijke ontwikkeling voor goed heeft veranderd. Of heb je gewoon een goed idee voor deze periode waarin velen van ons in afzondering leven. Waarin ze hun geliefden moeten missen en het leven er zo anders uit ziet dan je gewend bent. In deze moeilijke tijden zullen veel mensen zichzelf tegenkomen. Dat is niet altijd even gemakkelijk. Onze gewoontes knagen aan ons en kunnen niet worden ingevuld. Het delen van ervaringen is juist dan erg belangrijk. Vertel het ons en wie weet sta jij binnenkort op Chantal Magazine. Stuur de korte versie naar lezers@chantalmagazine.nl en wij laten zeker wat van ons horen.

Lees het verhaal van Daniëlle Spenner:

Daniëlle Spenner (42 jaar), moeder van 3 kinderen, vertelt openhartig over haar jeugd, haar huwelijk en het geweld en de mishandelingen die plaatsvonden. Hoe ze zichzelf uiteindelijk hervond en deze ervaringen in haar voordeel omzette. Waardoor het mogelijk is dat het iedereen kan overkomen en hoe haar honden haar hielpen zichzelf weer bij elkaar te rapen. Vandaag de dag coacht zij samen met haar honden andere vrouwen die ook iets ergs hebben meegemaakt. Klik hier voor het hele verhaal van Daniëlle Spenner

Mishandeling - Chantal Magazine

 

Jouw bedrijf hier terugzien?

Jouw advertentie hier zien? Heb jij net als wij zelfbewuste vrouwen van 40 plus als doelgroep? Dan komen wij graag met jou in contact. Er is op deze pagina nog ruimte voor advertenties of korte presentaties. Daarnaast staan we open voor Branded Content. Een hele pagina, volledig geoptimaliseerd voor vindbaarheid in Google, geheel over jouw bedrijf. Meer weten? Stuur een e-mail naar info@chantalmagazine.nl

Delen is fijn