fbpx

Tickets met korting

Chantal Magazine is altijd op zoek naar kortingskaartjes voor de bezienswaardigheden, musea en attracties waarover zij schrijft. Je vindt ze bij het betreffende artikel maar ook hier op de overzichtspagina. We hebben het zo geregeld dat jij korting krijgt en wij een kleine vergoeding voor het bestellen via ons magazine. Zo houden we het Chantal Magazine gratis. Daar zijn we transparant over. Maar wat let je? Het is een win / win situatie, niet waar?

Alanis Morissette – 6 oktober 2020

Alanis Morissette brak in 1995 wereldwijd door met haar derde studioalbum Jagged Little Pill. Daarop staan onder andere de bekende singles ‘Ironic’, ‘You Oughta Know’ en ‘Hand In My Pocket’, die stuk voor stuk in de top van de hitlijsten belandden. Morissette werd destijds met de plaat genomineerd voor maar liefst negen Grammy’s, waarvan ze er vijf won, waaronder die voor Album of the Year. Van het album zijn ruim 33 miljoen exemplaren verkocht over de hele wereld, waarmee Jagged Little Pill inmiddels is uitgegroeid tot een ware alternative rock klassieker. Door veel muziekcritici wordt het gezien als één van de belangrijkste vrouwelijke solo platen uit de jaren negentig.

Den Haag: Tickets met korting

Ben je op zoek naar kortingskaartjes voor de attracties en bezienswaardigheden in en rond Den Haag? Op Chantal Magazine vind je de tickets en entreebewijzen tegen de beste prijs. Ook hebben we voor veel bezienswaardigheden Skip the line tickets zodat je niet onnodig lang in de rij hoeft te staan.

Rome: Tickets met korting

Ben je op zoek naar kortingskaartjes voor de attracties en bezienswaardigheden in en rond Rome? Op Chantal Magazine vind je de tickets en entreebewijzen tegen de beste prijs. Ook hebben we voor veel bezienswaardigheden Skip the line tickets zodat je niet onnodig lang in de rij hoeft te staan.

Parijs: Tickets met korting

Ben je op zoek naar kortingskaartjes voor de attracties en bezienswaardigheden in en rond Parijs? Op Chantal Magazine vind je de tickets en entreebewijzen tegen de beste prijs. Ook hebben we voor veel bezienswaardigheden Skip the line tickets zodat je niet onnodig lang in de rij hoeft te staan.

Amsterdam: Tickets met korting

Ben je op zoek naar kortingskaartjes voor de attracties en bezienswaardigheden in en rond Amsterdam? Op Chantal Magazine vind je de tickets en entreebewijzen tegen de beste prijs. Ook hebben we voor veel bezienswaardigheden Skip the line tickets zodat je niet onnodig lang in de rij hoeft te staan.

Bestel je kaartjes of tickets bij Ticketmaster

Boek hier je tickets voor:

  • Muziek & Concerten
  • Comedy
  • Festivals
  • Sport
  • Familie-uitjes
  • Theater
  • Meer…
Delen is fijn