fbpx

Cursus Schilderen met Hart & Ziel

Heb je altijd al willen schilderen als een ware kunstenaar maar is het er nooit van gekomen? Of ben je er van overtuigd dat jij niet creatief bent en geen talent hebt? Dan moet je zeker de cursus Schilderen met Hart en Ziel volgen. Het opent een geheel nieuwe wereld voor je waardoor je voor goed zult veranderen. Je zult moeiteloos leren schilderen en leert stap voor stap de basistechnieken van het schilderen. Hoe je jouw gevoel hier in kunt leggen. Op een inspirerende manier leren schilderen. Met het gemak van je eigen huiskamer. Het brengt licht, kleur en moeiteloosheid in je leven.

Een ware kunstenaar na 58 lessen

In 58 lessen wordt je stap voor stap aan de hand genomen om jezelf steeds een beetje verder te ontwikkelen. In een combinatie van theorie, een bijbehorende meditatie die de kunstenaar in jou steeds wat meer zichtbaar maakt afgewisseld met fijne oefeningen en veel video materiaal. Je ontwikkelt zo niet alleen jouw schilderstechniek maar zult merken dat je ook een grote stap zet in jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Hoe? De eerste vier lessen zijn vrij toegankelijk. Dus wat let je?

Wat cursisten zeggen…

 

Moeiteloos leren schilderen

Ik heb de training Moeiteloos Schilderen gevolgd bij Iris. Eén woord: HEERLIJK.

Hierdoor kom ik los van de dagelijkse dingen

Vroeger schilderde ik veel. Door werk, andere hobby’s en veel drukte, schilderde ik vanaf m’n 18e ineens niet meer. Al die jaren heb ik het niet gemist, tot ik in april weer begon. Heerlijk om de creativiteit weer in mijn lichaam te laten stromen. En wat is het fijn om een schilderssessie te starten met een meditatie. Hierdoor kom ik eerst los van de dagelijkse dingen, ervaar rust en stel me open voor wat er tijdens het schilderen komen gaat. En als kers op de taart, het moeiteloos schilderen maakt me bewust van de drukte en onrust in mijn dagelijkse leven. Hierdoor kan ik bewuster keuzes maken en oude patronen loslaten.

Ik kan het iedereen aanraden

Het lesmateriaal is heerlijk overzichtelijk. Je werkt in je eigen tempo toe naar één grote eindopdracht en dit wordt heel goed en overwogen opgebouwd. Iris leert je van alles over kleuren, schilderen en technieken. En naast het lesmateriaal met leuke opdrachten die je kennis vergroten, krijg je duidelijke video’s met uitleg over producten en technieken. Ik kan iedereen aanraden om een training Moeiteloos Schilderen bij Iris te volgen.

Cursus Schilderen met Hart en Ziel

BEN JIJ SPIRITUEEL AAN HET ONTWAKEN?

Iris Boonstra is niet alleen de docent bij de cursus Schilderen met Hart en Ziel, zij heeft haar eigen trainings en opleidingsinstituut genaamd Spirituele Transformatie Academie (Nu nog: Soul Based Business Academy) waarin ze mensen opleidt tot spiritueel coach en hen leert om hier als ondernemer succesvol in te zijn. Zij schreef voor Chantal Magazine eerder een veel gelezen artikel met de passende titel: Ben jij Spiritueel aan het ontwaken? 

 

Meer doe-het-zelf

Hou je ervan om dingen zelf te doen? Een lekker vers gebakken brood op de zondagmorgen bijvoorbeeld? Dan mag je dit artikel niet missen: Zelf brood bakken met knapperige korst. Toen we het schreven hadden we geen idee dat er zoveel vraag naar was. Het recept is éénvoudig en doeltreffend. Het brood dat je zo bakt kan niet mislukken en zal door jouw gasten bijzonder gewaardeerd worden.

Weet jij hoe je dan reageert?

De Coronacrisis dwingt menigeen om uit haar comfortzone te gaan. We zullen verbaasd staan van onszelf. Van onze angsten, onze moed, ons organisatietalent en de flexibiliteit waarmee we ermee omgaan. Deze geheel nieuwe situatie maakt dat je van te voren ook echt niet weet hoe je zult reageren. Er zijn veel andere situaties waarvan we wel denken dat we weten hoe we zullen reageren. Maar is dat wel zo? Wat doe jij als je je man betrapt?

Jouw bedrijf hier terugzien?

Jouw advertentie hier zien? Heb jij net als wij zelfbewuste vrouwen van 40 plus als doelgroep? Dan komen wij graag met jou in contact. Er is op deze pagina nog ruimte voor advertenties of korte presentaties. Daarnaast staan we open voor Branded Content. Een hele pagina, volledig geoptimaliseerd voor vindbaarheid in Google, geheel over jouw bedrijf. Meer weten? Stuur een e-mail naar info@chantalmagazine.nl

Delen is fijn