fbpx

Om je huis te restylen hoef je je huis tegenwoordig niet meer uit. Met een paar klikken bestel je zo wat leuke meubels en asseccoires bij elkaar die je huis in no time een andere look & feel geven. Chantal Magazine ging op zoek naar betaalbare producten met een internationale allure. Producten waarmee iedereen groots kan leven voor weinig geld. De producten die wij selecteerden spelen in op het dagelijkse leven; slapen en wonen, koken en eten, gezellig samenkomen en in de tuin vertoeven of tuinieren. Zo haal je alles uit het leven.

Wandtafel

Deze retro wandtafel is uiterst decoratief. Deze sidetable heeft een ingetogen maar stijlvol ontwerp met elegante decoratieve patronen in verschillende kleuren. Het kan gebruikt worden als bijzettafel, telefoontafel, dressoir etc.

Wijnrek

Dit staande wijnrek is een echte blikvanger! Het is gemaakt van smeedijzer en volledig gepoedercoat, hierdoor is het rek roestvrij en zeer duurzaam! Dit wijnrek biedt plaats aan 9 flessen en functioneert ook als tafel. Erg gezellig, niet waar?

Kaptafel

Deze opmaaktafel zal met zijn moderne, stijlvolle ontwerp een geweldige aanvulling zijn op je slaapkamerinrichting. Je hebt voldoende opbergruimte om al je schoonheidsproducten binnen handbereik te houden.

Wasmand

Deze wasgoed-sorteerder organiseert elke wasruimte, bijkeuken of kast. De was-sorteerwagen heeft 4 grote sorteerzakken, met stalen draaghandvatten, die gemakkelijk kunnen worden losgemaakt om het wasgoed te vervoeren naar de wasmachine.

Wandtafel

Deze inklapbare tafel is ontworpen voor montage op de muur als wandtafel, keukentafel, bureau voor de pc, tekentafel voor kinderen, enzovoort. Deze inklapbare tafel is gemaakt van hoogwaardig materiaal wat bijdraagt een de duurzaamheid en stabiliteit. 

Lampen

Deze halfronde plafondlampen zijn perfect voor zowel commercieel- als thuisgebruik. Ze hebben een simpel, elegant ontwerp en zijn zo een de ideale keus om de esthetische aantrekkingskracht van je kamer en de schoonheid van je huis te verhogen.

Salontafel

Deze rechthoekige, witte salontafel in hoogglans wit heeft een moderne, elegante uitstraling en zal het meubilair in je huis aanvullen. Hij kan als salontafel en als bijzettafel gebruikt worden.

Ombouw

Deze radiatorombouw is een stijlvolle en praktische toevoeging aan uw woonkamer. De ombouw heeft een decoratieve functie, door de extra plankruimte voor boeken, fotolijstjes, decoratie, etc.

Delen is fijn