fbpx

Bestel gratis puzzelboek

Als je van puzzelen houdt heeft Chantal Magazine nu een leuke aanbieding voor je. Je mag PuzzelBrein gratis en voor niks bestellen. Het puzzelboek voor vele uren puzzelplezier. Door gebruik te maken van deze aanbieding ontvang je het gratis promotie expemplaar waarmee je bovendien kans maakt om 20.000 Euro te winnen.

En maak kans op 20.000 Euro!

In de PuzzelBrein staan 36 puzzels zoals sudoku’s, kruiswoordraadsels, Zweedse puzzels, quizpuzzels en doorlopers. Met iedere puzzel maak je kans op mooie prijzen. Wat dacht jevan een een droomcruise, sieraden, hotelarrangementen, keukenapparaten en vele andere prijzen? Met jouw promotie exemplaar kun je  bovendien ook meedingen naar de prijzenpot van ruim €20.000!

 

Van sudoku’s tot kruiswoordraadsels…

Normaal kost een exemplaar € 11,60, maar je krijgt rond nu een gratis exemplaar thuisgestuurd. Vol met met uiteenlopende puzzels. Voor elk wat wils. En nee, het is niet gekoppeld aan een abonnement maar het is dus geheel vrijblijvend. We vragenje alleen om jouw contactgegevens in te vullen om het gratis blad te ontvangen. Bestel Gratis promotie exemplaar PuzzelBrein t.w.v €11,60

… en Zweedse puzzels tot doorlopers

PuzzelBrein is het lekker dik puzzelboek met 36 gevarieerde prijspuzzels. Eén PuzzelBrein staat garant voor vele uren puzzelplezier, waarmee u uw hersens in een goede conditie houdt en ook nog eens kans maakt op vele prijzen. Bovendien levert deze leuke inspanning u ontspanning op. Er zijn verschillende abonnementsvormen die we u kunnen aanbieden.

Puzzelboekjes met veel leuke prijzen

Of je nu beginner bent of gevorderd, PuzzelBrein is er voor iedereen. En de prijzen liegen er niet om. Het zijn er gewoon te veel om op te noemen. En dat ter kennismaking helemaal gratis. Dus wat let je? Bestel jouw exemplaar vandaag nog en rond 24 januari valt het bij je in de bus zodat je nog deze winter heerlijk lang kunt puzzelen.

Delen is fijn