fbpx

Dé onafhankelijke energievergelijker van 2020

Bekijk hier de onafhankelijke energievergelijker van Chantal Magazine. Hiermee vergelijk je de belangrijkste Nederlandse energiemaatschappijen. Met deze energievergelijker maak je gemakkelijk de beste keus in het vinden van het goedkoopste en beste energiecontract. Je vult eenvoudig jouw persoonlijke gegevens in bij de vergelijker van energieleveranciers onderaan dit bericht. De energievergelijker vergelijkt dan alle contracten die op jouw adres leverbaar zijn gebaseerd op jouw gegevens. Wij laten je onmiddellijk zien welke energiecontracten voor jou interessant zouden kunnen zijn. Met bovenaan de lijst het goedkoopste contract dat Chantal Magazine voor jou heeft gevonden.

Wie is de goedkoopste energieleverancier 2020?

De energievergelijker van Chantal Magazine is niet gekoppeld aan één specifieke leverancier en zal dan ook geen voorkeur uitkomst geven omdat wij een contract met hen hebben bijvoorbeeld. Wat je ziet is een onafhankelijk advies speciaal afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Chantal Magazine krijgt wel een vergoeding voor het advies dat wij je geven maar daarin maakt het niet uit welke keus jij maakt. Daardoor mogen we ons onafhankelijk noemen. Wij willen slechts jou de beste deal presenteren. Het beste energiecontract met de laagste prijs.

De Autoriteit Consument & Markt raadt overstappen aan

Autoriteit consument en markt - Chantal MagazineDe Autoriteit Consument & Markt (ACM) raadt het regelmatig overstappen naar een andere energieleverancier van harte aan. Zo draag je bij aan meer concurrentie tussen energieleveranciers onderling. Dat heeft scherpere energieprijzen tot gevolg. ACM heeft de energiemonitor uitgebracht. Deze online monitor geeft weer hoe de energiemarkt voor consumenten zich heeft ontwikkeld gedurende de voorgaande 12 maanden. Hieruit blijkt keer op keer dat consumenten nog steeds veel geld kunnen besparen door naar een andere energieleverancier over te stappen. Consumenten zijn in grote mate ook tevreden over de verwerking van hun overstap. Uit de Energiemonitor 2019 blijkt dat in 2018 maar liefst 1,6 miljoen huishoudens zijn overgestapt. De ACM concludeerde dat overstappen steeds sneller en gemakkelijker gaat en hoge besparingen oplevert.

Chantal Magazine regelt de overstap

Nadat je de energievergelijker hebt ingevuld en de resultaten hebt bekeken helpen wij je met het aanvragen van een nieuw energiecontract. Met een paar klikken is het geregeld. Zonder dat je wordt lastig gevallen met allerlei lastige vragen. Het kost je slechts enkele minuten en dat terwijl je er al snel een paar honderd euro per jaar mee bespaart. Wanneer je jouw keus hebt gemaakt druk je op ‘Aanvragen’ en Chantal Magazine verwijst je door naar de door jou gekozen leverancier. Als dat niet eenvoudig is?

Goedkoopste energieleverancier 2020

Hoe werkt dat dan? Eigenlijk is het heel eenvoudig. Chantal Magazine is aangesloten bij een onafhankelijke collaboratie die dagelijks de prijzen screent van diverse deelnemende partijen. We noemen er een paar want er worden geregeld nieuwe partijen toegevoegd: Vattenfall, Engie, Energiedirect.nl, NLE, Oxxio, Eneco, Essent, UnitedConsumers, Pure Energie, Budget Energie, Vastelastenbond, Vandebron, Delta, Powerpeers, Veba, NoordEnergie.

Hoe energie vergelijken in 2020 werkt

De trends in de energiebranche worden nauwlettend in de gaten gehouden. Prijzen worden steeds opnieuw bekeken en vergeleken. Nieuwe partijen worden toegevoegd en oude slechtfunctionerende verwijderd. De markt wordt goed in de gaten gehouden en de energievergelijker wordt daar met grote regelmaat op aangepast. De deals die erop staan zijn exclusief en zijn vaak niet eens verkrijgbaar via de energieleveranciers zelf. Daarom raden wij je aan om ook echt hier op Chantal Magazine jouw nieuwe contract af te sluiten.

Met wie sluit ik een energiecontract af?

Jouw nieuwe contract sluit je vervolgens wel af met jouw nieuwe energieleverancier. Chantal Magazine heeft enkel als doel jou te informeren en er als onafhankelijke partij het beste advies over te geven zodat jij maximaal profiteert. Zo kun je op diverse voorkeuren filteren en aangeven wat voor jou van belang is. Het aantal mensen dat op een lokatie woont is zo’n belangrijke filter die bepalend is voor de hoogte van jouw maandbedrag. Maar ook of je groene stroom wenst of juist niet. De looptijd van jouw energiecontract. En of je een vast of een variabel energietarief wilt.

Delen is fijn