fbpx

Bespaar flink op jouw energierekening

Het kan echt. Besparen op jouw energierekening. De kosten voor energie zijn doorgaans veel te hoog, zo blijkt uit onderzoek. We laten ons massaal een oor aannaaien. Tijd om daar een eind aan te maken. Doe daarom vandaag nog de prijsvergelijker energiekosten in 2020 en bepaal daarbij jouw koers. Binnen slechts enkele minuten weet je of jij ook tot de horde mensen behoort die elke maand te veel betaald.

Nog een energievergelijker 2020

Chantal Magazine is niet alleen informatief. Zij zoekt de meest interessante aanbiedingen bij elkaar voor haar lezeressen. De ene keer over leuke uitjes, dan weer voor de aanschaf van mooie producten maar ook voor korting op meer praktische zaken zoals ons energieverbruik waar we het liefst zo min mogelijk tijd aan verspillen. Zo hebben we ook een energievergelijker voor 2020 maar we hebben er nog één. Doe ze daarom allebei en je weet zeker dat je de beste prijs hebt voor jouw energie.

Bijna iedereen betaalt te veel

Bijna iedereen betaalt te veel voor energie en weten weten het vaak niet eens. Kijk hier wat De Autoriteit Consument & Markt (ACM) erover zegt. Hun onderzoek spreekt boekdelen. Daarom nog een onafhankelijke energievergelijker 2020 voor het vergelijken van energiekosten voor particulieren:

 

 

Delen is fijn